Press Kit

Preuzmite Press Kit ovde.

Računi.rs

Računi.rs je najnapredniji domaći cloud servis za fakturisanje - izdavanje računa - za preduzetnike (paušalce i knjigaše), male i srednje firme i preduzeća. Servis i podrška su dostupni 24/7, a korisnik mu pristupa sa bilo kog računara ili mobilnog uređaja, bez potrebe da bilo šta instalira.

Prilikom kreiranja servisa vodili smo računa o 2 osnovna motiva. Želeli smo
1. da korisnik ima najbolje opcije i iskustvo u radu sa programom,
2. da krajnji rezultat – račun – bude savršeno prilagođen i fizičkoj i elektronskoj formi, tj. da idealno izgleda i u štampi na papiru, kao i u elektronskom formatu (PDF) pogodnom za slanje putem emaila.

Isprobajte besplatno https://racuni.rs/registracija

Mogućnosti: računi, predračuni, klijenti, artikli

Servis podržava izdavanje računa i predračuna, kao i kompletan proces vezan za ciklus kreiranja, izdavanja i uručivanja Klijentu. Paušalci na raspolaganju imaju automatsko vođenje KPO knjige, kao i uvid u trenutno stanje prometa spram godišnjih limita – bez potrebe za knjigovođom. Obveznici PDV-a imaju uredan pregled i rad sa poreskim stopama.

Baza klijenata, čuva sve podatke o firmama sa kojima sarađujete kao i odgovarajuće kontakt podatke.

Baza artikala, sadrži spisak usluga i proizvoda koje prodajete. Spremno za jednostavno kreiranje računa za 1 minut.

Jezici i pisma. Servis je više jezičan - interfejs aplikacije kao i same račune moguće je koristiti/kreirati na domaćem ili stranom jeziku. Trenutno postoji podrška za Srpski jezik u oba pisma (Latinica i Ćirilica) kao i Engleski jezik – prilagođeno za izdavanje stranim firmama. Regionalna lokalizacija omogućava različite formate datuma.

Vaš brend. Na računima stoji Vaš logo, na svim paketima pretplate. Izgled računa slobodno formirate - zaglavlje sa Vašim logotipom, podnožje, raspored podataka po Vašem izboru.

Elektronski ili na papiru. Kada je račun spreman i izdat, imate izbor štampe na papiru u standardnim domaćim i stranim formatima papira (A4, A3, Letter i Legal), a izgled računa je takav da savijeni račun odgovara koverti sa levim ili desnim prozorom (ameriken tip) – korisno kada šaljete poštom. Druga opcija je slanje računa elektronski putem emaila. Račun u PDF formatu jednostavno dostavljate klijentu na odabrani email.

Bar kod. Opciono obeležite račune bar kodom.

Povezani sa NBS i APR

Računi.rs podržavaju sve strane valute koje podržava Narodna banka Srbije (NBS) i automatski su usaglašeni sa tekućom kursnom listom. Korisno ako sarađujete sa stranim firmama. Posebno interesantna je mogućnost pretrage firmi direktno po nazivu firme, pored već standardne pretrage po PIB-u. Za 10 sec popunjavate sve podatke o Klijentu i račun je spreman za dalju obradu.

Bezbednost

Vaši podaci su sigurni. Posebna pažnja posvećena je bezbednosti. Da li znate da Računi.rs podržavaju nivo bezbednosti koji imaju banke i slične finansijske institucije? Pored standardne SSL sigurne komunikacije, servis nudi i verifikaciju identiteta u 2 koraka – gde je za prijavu pored korisničkog imena i lozinke, potrebno uneti i jednokratni promenljivi kod čime se dodatno podiže nivo bezbednosti korisničkog naloga. Da bi ste koristili ovu opciju potreban Vam je Google Authenticator aplikacija za Vaš mobilni telefon.

Vaši podaci su Vaši podaci

Vi ste vlasnik svojih podataka koje unosite u servis. Sve svoje podatke možete da izvezete (sačuvate kod sebe) u bilo kom trenutku, čak i u periodu kada nije plaćena pretplata.

Pretplata

Usluga se plaća u vidu pretplate, na mesečnom ili godišnjem nivou. Uz godišnje pakete ostvarujete uštedu – 2 meseca besplatno – u odnosu na mesečnu pretplatu u istom periodu. Isprobajte besplatno – iskoristite besplatni probni period – prvih mesec dana servis možete da koristite potpuno besplatno bez ograničenja. Na raspolaganju su sledeći paketi pretplate:

OSNOVNI
590,00 RSD / mesečno (30 računa / mesečno)
5.880,00 RSD / godišnje (360 računa / godišnje)

STANDARDNI
1.190,00 RSD / mesečno (neograničeno računa / mesečno)
11.880,00 RSD / godišnje (neograničeno računa / godišnje)

Prednosti

Uštedite vreme - automatizujte kreiranje i izdavanje računa, a svoje dragoceno vreme posvetite svom poslu i svojoj porodici.
Eliminišite mogućnost grešaka, servis će Vam pomoći u poslovanju i olakšati proceduru izdavanja računa.
Besplatna email podrška je na raspolaganju svim korisnicima. Potrebna Vam je pomoć ili imate pitanje? Slobodno nam se obratite u bilo kom trenutku.

Šta nas čeka u budućnosti?

Servis je u aktivnom razvoju – što znači da nas u budućnosti čekaju nove mogućnosti i opcije. U pripremi su funkcionalnosti vezane za avansni račun, uplate, statistiku, izveštaje, vizuelizaciju podataka ...

Računi.rs na društvenim mrežama

Povežite se sa nama na društvenim mrežama:

Facebook https://www.facebook.com/racuni.rs/
Twitter https://twitter.com/racunirs

Kontakt

Websajt: https://racuni.rs

Opšti upiti: kontakt@racuni.rs
Podrška korisnicima: podrska@racuni.rs


Copyright © 2009-2018 Računi.rs. Sva prava zadržana, zaštićeno zakonom.

v1.0.2